BasBQ
Beef en Steak

Fardo's: Zaterdag diner Tonijn, Lam en peren

 
 

Fardo NL

Stoker
Berichten
466
7474925626_b516f1e711_z.jpg

7474926316_6894850e16_z.jpg

7474928558_7afc9c616b_z.jpg

7474929198_18f349a4ef_z.jpg

7474929622_57a59de1ec_z.jpg

7474930124_a35531f0d4_z.jpg

7474931072_39b3178e95_z.jpg

7474931640_49ba5f7c2c_z.jpg

7474932110_dcf56eef81_z.jpg

7474932754_ab458e5e59_z.jpg

7474934002_2a167cf195_z.jpg

7474934438_b55d9571b0_z.jpg

7474935134_be0cdb5358_z.jpg

7474936108_fe8fa3ea19_z.jpg

7474936692_c576ffa990_z.jpg

7474938444_fba153ccdc_z.jpg

7474939098_27750d169a_z.jpg
 
heerlijk Fardo, elke keer weer een genot om naar te kijken
 
Dat ziet er weer zeer creatief uit! Mooi hoor.
 
Culinair hoogstandje, wordt tijd voor een barbecue team ;)
 
Mooi hoor.. en lekker natuurlijk  ;D
 
Diepe buiging....
 
Bedankt allemaal ik wordt er verlegen van ;)

Mac zei:
Weer een feestje Fardo  :)

Steven Raichlen peren ?
Eigenlijk mijn eigen recept:

Tonijn op bbq (heel kort alleen de onderkant), pijnboompitjes even op de bbq roosteren, Vervolgens de pinboompitjes met een vijzel fijn malen met 1 eetleplel basilicum azijn en 2 eetlepels olijfolie.

Ik heb de tonijn uitgestanst met een ronde vorm.

Verder zie je Lamsvlees met een pittige munt saus (sjarlot, knoflook, gember stoven op de bbq met olijfolie en op het laatste moment de munt en peper en zout er bij)

Groene asperge tips. Met aspergesaus (Chorizo, gekookte asperges en wat peper fijn malen in een blender)

als toetje de peren: Met rum, bastonge koek, peer (mixen blender) en de uitgeholde peren weer vullen met het mengsel

Het was weer erg lekker en de gasten vonden het een traktatie ;)
 
Lida_nederland zei:
Fardo ik sta werkelijk perplex!!!
Dat doe jij hem over twee weken gewoon na hoor, ga maar aan de slag!:)
 
Terug
Bovenaan Onderaan