- Berichten
 - 484
 
Altijd lekker 
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
Ingredienten:
2 peren
Bastogne koeken
Rum
Stappen
1. Hol de peren uit met een appelboor.
2. Doe de inhoud van de peer in blender
3. Verkruimel 2-3 Bastogne koeken. Doe die ook in de blender
4 . Doe er een schuitje rum bij
5. Blender het geheel
6. Vul de peren met de inhoud van de blender
7. Zet de peren op het cederhouten plankje (indirect)
8. +- 25 minuten op de BBQ
9. Opdienen
	
		
			
		
		
	
				
			
	
	
	
	Ingredienten:
2 peren
Bastogne koeken
Rum
Stappen
1. Hol de peren uit met een appelboor.
2. Doe de inhoud van de peer in blender
3. Verkruimel 2-3 Bastogne koeken. Doe die ook in de blender
4 . Doe er een schuitje rum bij
5. Blender het geheel
6. Vul de peren met de inhoud van de blender
7. Zet de peren op het cederhouten plankje (indirect)
8. +- 25 minuten op de BBQ
9. Opdienen
			
				Laatst bewerkt: