BasBQ
Beef en Steak

Ezeltje / tri-tip

 
 
 
 

Laurens

Pitmaster
Berichten
898
Afgelopen weekend een ezeltje / tri-tip op de BBQ. Geen uitgebreid verslag deze keer, maar wilde jullie dit niet onthouden. Heerlijk smaakvol en zeer betaalbaar stukje vlees.
Het vleesje werdt vergezeld door een prei en een puntpaprika uit de kolen, ook zeker een aanrader!

773C247B-070E-4257-AB0E-385172CD1787.jpeg
AB1D8F51-6813-48A5-9151-FEC878DB1812.jpeg
1C14D7A2-8277-4444-913F-DD9E72D3275B.jpeg
 
Mooi stukje, zal gesmaakt hebben 😋
 
ziet er prima uit Laurens. Heb het nog nooit op, maar gaan we zeker eens proberen.
Bereiding een beetje als bavette?
 
ziet er prima uit Laurens. Heb het nog nooit op, maar gaan we zeker eens proberen.
Bereiding een beetje als bavette?
Heb hem bereid als iedere andere dikke steak. Naturel er op, wel even vliesje verwijderd. Reverse sear en op het bord zout en peper naar smaak toevoegen.
Heb hem ook nog een stukje cederhout meegegeven.

Moet je zeker eens proberen, is echt een lekker stukje vlees. Wel op de richting van de draad letten, die is vrij grof.
 
Ziet er goed uit kerel. Nog een plaatje van het cuisson ? Hoe dan ook dat moet smullen geweest zijn. Een heerlijk stukje vlees.
 
Ziet er goed uit kerel. Nog een plaatje van het cuisson ? Hoe dan ook dat moet smullen geweest zijn. Een heerlijk stukje vlees.
Nee, die viel wat tegen (iets te ver door), dus geen foto van gemaakt.
Gisteren het restje in plakjes gesneden, ingesmeerd met bbq saus en nog even een grill streepje gegeven. Ook erg lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan