S
stefan78
Gast
Goedemiddag!
Afgelopen weekend mijn UDS afgemaakt en natuurlijk ook meteen getest. Nu ben ik nog een redelijke beginner in het low and slow barbecuen, maar ik liep tegen een klein probleempje aan. Als volgt:
Mijn UDS heeft momenteel 1 grillplaat en daaronder dus meteen de kolenbak. Oftewel; het vet dat uit mijn vlees druppelde kwam rechtstreeks op de kolen te rechten, wat (volgens mij) geen goed effect heeft gehad op het vlees.
Mijn vraag aan jullie; Hoe kan dit op een eenvoudige manier oplossen? Wat zijn de mogelijkheden hiervoor?
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Groet, Stefan
Afgelopen weekend mijn UDS afgemaakt en natuurlijk ook meteen getest. Nu ben ik nog een redelijke beginner in het low and slow barbecuen, maar ik liep tegen een klein probleempje aan. Als volgt:
Mijn UDS heeft momenteel 1 grillplaat en daaronder dus meteen de kolenbak. Oftewel; het vet dat uit mijn vlees druppelde kwam rechtstreeks op de kolen te rechten, wat (volgens mij) geen goed effect heeft gehad op het vlees.
Mijn vraag aan jullie; Hoe kan dit op een eenvoudige manier oplossen? Wat zijn de mogelijkheden hiervoor?
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Groet, Stefan