Als lunch tijdens de genootschaps workshop bij vuur en rook kregen we ongelofelijk lekkere Jalape?o cheddar worst van Home Made Vleesspecialiteiten.
Uiteraard is het recept van deze worst een goed bewaard geheim dus ben ik eens een beetje gaan zoeken op het grote interweb of er niet een soortgelijk receptje te vinden is, en ja hoor en zijn er verscheidene. Ik heb een van die recepten als leidraad genomen en ben eens lekker aan het experimenteren geslagen.
Cheddar en jalape?os in blokjes om met het vlees mee te draaien door de vleesmolen. Verder zout, peper en wat andere smaakmakers.
Geraspte cheddar en fijngesneden jalape?os om door het gehakt te mengen voor wat meer structuur.
Er moet ook nog wat vlees in (procureur en vetspek).
De kaas en jalape?o geeft wel een hele rare kleur aan je gehakt. :-O
Mooi schaaltje wogs.
Ik heb er een paar in de koekenpan gebakken, de smaak is prima, lekker sappig worstje maar toch heel anders dan het grote voorbeeld.
Morgen gaan er een paar op de Primo, eens kijken hoe ze smaken met een beetje appelrook!
Uiteraard is het recept van deze worst een goed bewaard geheim dus ben ik eens een beetje gaan zoeken op het grote interweb of er niet een soortgelijk receptje te vinden is, en ja hoor en zijn er verscheidene. Ik heb een van die recepten als leidraad genomen en ben eens lekker aan het experimenteren geslagen.

Cheddar en jalape?os in blokjes om met het vlees mee te draaien door de vleesmolen. Verder zout, peper en wat andere smaakmakers.

Geraspte cheddar en fijngesneden jalape?os om door het gehakt te mengen voor wat meer structuur.

Er moet ook nog wat vlees in (procureur en vetspek).

De kaas en jalape?o geeft wel een hele rare kleur aan je gehakt. :-O

Mooi schaaltje wogs.

Ik heb er een paar in de koekenpan gebakken, de smaak is prima, lekker sappig worstje maar toch heel anders dan het grote voorbeeld.
Morgen gaan er een paar op de Primo, eens kijken hoe ze smaken met een beetje appelrook!
