BasBQ
Beef en Steak

Everzwijn gehakt ??

 
 
 

Marnix

Kooltjesharker
Berichten
210
Wild zwijn gehakt, ballen of hamburgers, heb een paar stukjes everzwijn schouder en ragout  uit de vriezer gehaald en wilde die door de vleesmolen halen heeft er iemand een idee voor een recept, heb mijn vriend google al geraadpleegd maar zonder resultaat, misschien gebruik ik niet de juiste zoek term ?
 
Toepassingen voor het gehakt zelf vind ik genoeg, maar om het gehakt zelf te draaien dat is de vraag, heb al zitten denken om er Spiffs van te maken  (bij wijze van experiment)
 
Gehakt gewoon draaien als normaal gehakt. Indien te weinig vet, gewoon kinnebak / rugspek / buikspek gebruiken. Zal smaak niet teveel be?nvloeden. En doordat smaak iets zachter is, meer mensen aanspreken.


Verzonden met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan