T
thrillseeker
Gast
Hallo bbq fanaten!
Mijn naam is Rogier en sinds kort in het bezit van een prachtige Monolith BBQ.
Een nieuwe hobby er bij dus
Wat zou het mooi zijn als ik door tips en tricks hier nog meer uit deze BBQ kan halen.
Ik heb al een paar draadjes hier bekeken en merk dat mijn enthousiasme alleen maar groter wordt.
Afgelopen week al een beetje geprobeerd met een enkele ribeye en vandaag een verjaardagsfeestje van zoonlief gehad en meteen de nodige sate en hamburgers verwerkt....
Was spannend maar is goed gegaan...maar merk toch wel dat de routine nog een eind weg is :blush:

Mijn naam is Rogier en sinds kort in het bezit van een prachtige Monolith BBQ.
Een nieuwe hobby er bij dus

Wat zou het mooi zijn als ik door tips en tricks hier nog meer uit deze BBQ kan halen.
Ik heb al een paar draadjes hier bekeken en merk dat mijn enthousiasme alleen maar groter wordt.
Afgelopen week al een beetje geprobeerd met een enkele ribeye en vandaag een verjaardagsfeestje van zoonlief gehad en meteen de nodige sate en hamburgers verwerkt....
Was spannend maar is goed gegaan...maar merk toch wel dat de routine nog een eind weg is :blush:

