- Berichten
- 275
Hoi allemaal,
Even kort voorstellen, Pierre uit Nieuwegein. Een oud slager die verdwaald is in de wereld van de IT maar niet vergeten is wat je met een goed stukje vlees kan doen. Ik had al een forum gepost een aantal weken geleden over mijn Porchetta en "as we speak" ben ik mijn eerste pulled pork aan het maken sinds vanochtend vroeg.
Ik probeer regelmatig het vuur te bedwingen op mijn Weber Genesis en wellicht komt hier nog een uitbreiding naast binnenkort.
Leuk om op het forum alle creaties te lezen van de mede BBQ-fanaten!
Groet,
Pierre
Even kort voorstellen, Pierre uit Nieuwegein. Een oud slager die verdwaald is in de wereld van de IT maar niet vergeten is wat je met een goed stukje vlees kan doen. Ik had al een forum gepost een aantal weken geleden over mijn Porchetta en "as we speak" ben ik mijn eerste pulled pork aan het maken sinds vanochtend vroeg.
Ik probeer regelmatig het vuur te bedwingen op mijn Weber Genesis en wellicht komt hier nog een uitbreiding naast binnenkort.
Leuk om op het forum alle creaties te lezen van de mede BBQ-fanaten!
Groet,
Pierre