Hoi allemaal,
Ik ben Andr?, 59 jaar. Ik kook thuis en op de camping graag. En.....ik ben gek op bbq-en. Ik heb echter in het verleden niet veel meer dan direct grillen gedaan en slechts een paar keer per jaar. Ik ben in 2012 in zuid afrika geweest en in aanrakinggekomen met het braaien. Bbq-en op een lege oliedrum dus. Heb er thuis ook ??n gemaakt en heb dus nu naastmijn weber ot 47 ook een "echte" braai. Door meer te lezen over het bbq-en met de weber is mijn interesse gewkt voor de pp. Ik heb inmiddels een varkens schouder besteld en donderdag wil ik eens proberen of ik een echte kan maken. Inmiddels een eigen rub gemaakt en ik zal de resultaten posten als ik tijd heb. Zijn er lezers die tips hebben?
Ik ben Andr?, 59 jaar. Ik kook thuis en op de camping graag. En.....ik ben gek op bbq-en. Ik heb echter in het verleden niet veel meer dan direct grillen gedaan en slechts een paar keer per jaar. Ik ben in 2012 in zuid afrika geweest en in aanrakinggekomen met het braaien. Bbq-en op een lege oliedrum dus. Heb er thuis ook ??n gemaakt en heb dus nu naastmijn weber ot 47 ook een "echte" braai. Door meer te lezen over het bbq-en met de weber is mijn interesse gewkt voor de pp. Ik heb inmiddels een varkens schouder besteld en donderdag wil ik eens proberen of ik een echte kan maken. Inmiddels een eigen rub gemaakt en ik zal de resultaten posten als ik tijd heb. Zijn er lezers die tips hebben?