BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 
 

KoKandre

Sprokkelaar
Berichten
34
Hoi allemaal,
Ik ben Andr?, 59 jaar. Ik kook thuis en op de camping graag. En.....ik ben gek op bbq-en. Ik heb echter in het verleden niet veel meer dan direct grillen gedaan en slechts een paar keer per jaar. Ik ben in 2012 in zuid afrika geweest en in aanrakinggekomen met het braaien. Bbq-en op een lege oliedrum dus. Heb er thuis ook ??n gemaakt en heb dus nu naastmijn weber ot 47 ook een "echte" braai. Door meer te lezen over het bbq-en met de weber is mijn interesse gewkt voor de pp. Ik heb inmiddels een varkens schouder besteld en donderdag wil ik eens proberen of ik een echte kan maken. Inmiddels een eigen rub gemaakt en ik zal de resultaten posten als ik tijd heb. Zijn er lezers die tips hebben?
 
hoi Andre,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom Andre leuk dat je mee komt doen.

Enne tips:
1) Heb je dit topic gezien
2) Maak veel foto's, en upload deze tijdens je sessie dat helpt bij het meedenken
3) Post een eindfoto en eentje op de bbq ivm je eerste badge
4) Ik zou je pork wel inpakken zoals bij 1) staat dit houdt je sessie aanmerkelijk korter en beter planbaar.
 
Van harte welkom hier Andr?!
 
Andr?, welkom en leuk dat je ons gevonden hebt.
 
Welkom! En succes morgen!
 
Hoi Andre, welkom bij het BBQ Genootschap
Mijn tip: DOEN
En foto's ervan plaatsen, daar zijn we gek op :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan