- Berichten
- 188
Beste Bar-Be-Knoeiers,
Bij dezen wil ik mezelf even voorstellen op jullie fantastische website!
Mijn naam is Erwin en ik kan nog niet in de schaduw staan van jullie BBQ-kunsten! Tussen mijn oren ben ik een pyromaan en in de keuken een amateurkok, maar sta nog in de beginfase van het professioneel cremeren van vlees.
Al jaren gaat er vlees op mijn houtskool (en ook soms op gas) barbeque, maar altijd de obligate worstjes van Keulen, hamburgers, af en toe een biefje of een spies. Maar nu ik www.beefensteak.nl en BBQwithFranklin heb ontdekt gaat een wereld voor mij open.
Dus, mijn doen is om de komende zomer memorabele stukken vlees (zoals de Boston Butt) of Briskets op het rooster te leggen en hopelijk een net zo memorabel eetmoment mee te maken!
Mijn schatjes zijn een simpele 47 cm Weber kogelBBQ en een 3 pits gasBBQ.
Ik ben bekend met low en slow (ben een fan van mijn slowcooker/crockpot) en wil dit nu ook eens echt goed aanpakken op de BBQ.
Ik zal het genootschap vaak om raad gaan vragen en hoop dat jullie deze enthousiasteling kunnen helpen.
Nu eerst nog even investeren in een goede thermometer!
Gr. Erwin 'Swineflu'
Bij dezen wil ik mezelf even voorstellen op jullie fantastische website!
Mijn naam is Erwin en ik kan nog niet in de schaduw staan van jullie BBQ-kunsten! Tussen mijn oren ben ik een pyromaan en in de keuken een amateurkok, maar sta nog in de beginfase van het professioneel cremeren van vlees.
Al jaren gaat er vlees op mijn houtskool (en ook soms op gas) barbeque, maar altijd de obligate worstjes van Keulen, hamburgers, af en toe een biefje of een spies. Maar nu ik www.beefensteak.nl en BBQwithFranklin heb ontdekt gaat een wereld voor mij open.
Dus, mijn doen is om de komende zomer memorabele stukken vlees (zoals de Boston Butt) of Briskets op het rooster te leggen en hopelijk een net zo memorabel eetmoment mee te maken!
Mijn schatjes zijn een simpele 47 cm Weber kogelBBQ en een 3 pits gasBBQ.
Ik ben bekend met low en slow (ben een fan van mijn slowcooker/crockpot) en wil dit nu ook eens echt goed aanpakken op de BBQ.
Ik zal het genootschap vaak om raad gaan vragen en hoop dat jullie deze enthousiasteling kunnen helpen.
Nu eerst nog even investeren in een goede thermometer!
Gr. Erwin 'Swineflu'