BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

R

Reginald

Gast
Hallo allemaal,
nu ??n jaar bevangen door vuur en rook, sinds aanschaf BGE. hoop veel ervaringen op te doen en te delen als nieuw lid BBQgenootschap.
vorig weekend eerste maal pulled pork; na 9 uur 107graden vuur bijgevuld, totaal ruim 11 uur gebraden; van mee-eters applaus.
vandaag kip
groet reginald
 
Welkom en veel plezier!!!
 
Hoi Reginald,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Reginald, welkom op dit forum. Apart dat jee al na 9 uur moest bijvullen. Mijn bge doet makkelijk 25 tot 30 uur op ??n lading. Wat voor houtskool gebruik je?
 
Hoi Reginald,welkom hier
 
Welkom hier Reginald :p
 
hoi Reginald,
welkom bij dit edele genootschap
 
welkom Reginald!
 
El Fumarole zei:
Hoi Reginald, welkom op dit forum. Apart dat jee al na 9 uur moest bijvullen. Mijn bge doet makkelijk 25 tot 30 uur op ??n lading. Wat voor houtskool gebruik je?

Ik gebruik Dammers houtskool. Wellicht de manier van opbouw verbeteren. Dit was mijn eerste keer slow. Ik heb de minion manier gebruikt maar zal daar nog maar eens naar kijken.
 
Welke maat Bge heb je en tot waar vul je de Bge?
 
Minion doe je eigenlijk alleen met briketten in je WSM of OTG. Het ei vul je en steek je aan met een paar aanmaakblokjes of even op een paar plekken bovenaan, zoals je hem eigenlijk altijd aansteekt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan