- Berichten
- 151
Hallo allemaal,
Mijn naam is Manfred. Ben getrouwd en heb 2 kinderen en ben woonachtig in Almere.
Na een tijdje anoniem dit forum gevolgd te hebben ben ik zeer enthousiast geraakt. Met name low en slow heeft mijn aandacht. Al langere tijd had ik idee?n over een buitenkeuken, maar hoe en wat was nog niet concreet.
Na veel info op internet bestudeerd te hebben ben ik ge?nteresseerd geraakt in kamado's. De bedoeling is om deze als een verlengstuk van de keuken het hele jaar door te gebruiken. Na een tijdje toch de knoop doorgehakt en een Big Green Egg medium besteld bij Gerard777. Nog even een tafel in elkaar gedraaid en sinds deze week kunnen we los op het ei...
In ??n woord geweldig. Ik moet nog veel ervaring opdoen, maar wat er af komt is zeer smakelijk!
Het ei.
Een van de eerste gerechten: zalm met potje van venkel en tomaat
Binnenkort ga ik nog een afdak maken zodat het wat makkelijker wordt om het ei het hele jaar te kunnen gebruiken.
Met vriendelijke groet
Manfred
Mijn naam is Manfred. Ben getrouwd en heb 2 kinderen en ben woonachtig in Almere.
Na een tijdje anoniem dit forum gevolgd te hebben ben ik zeer enthousiast geraakt. Met name low en slow heeft mijn aandacht. Al langere tijd had ik idee?n over een buitenkeuken, maar hoe en wat was nog niet concreet.
Na veel info op internet bestudeerd te hebben ben ik ge?nteresseerd geraakt in kamado's. De bedoeling is om deze als een verlengstuk van de keuken het hele jaar door te gebruiken. Na een tijdje toch de knoop doorgehakt en een Big Green Egg medium besteld bij Gerard777. Nog even een tafel in elkaar gedraaid en sinds deze week kunnen we los op het ei...
In ??n woord geweldig. Ik moet nog veel ervaring opdoen, maar wat er af komt is zeer smakelijk!

Het ei.

Een van de eerste gerechten: zalm met potje van venkel en tomaat
Binnenkort ga ik nog een afdak maken zodat het wat makkelijker wordt om het ei het hele jaar te kunnen gebruiken.
Met vriendelijke groet
Manfred