Mijn naam is Jeroen, 31 jaar en altijd al fan geweest van barbecueën en dit heb ik veel gedaan op een weber ketel, maar altijd vrij simpel.
Vorig jaar besloten om een Kamado te kopen, een Bastard Large en probeer hem het hele jaar door te gebruiken als uitbereiding van mijn keuken.
Zo probeer ik van alles te maken van Pizza, pulled pork, brisket tot eend of simpele gerechtjes die met een kwartiertje klaar zijn.
Graag lees en kijk ik videos over nieuwe gerechten die ik zelf ook toe kan passen en geniet er van om lekker te prutsen met de Bastard. Ik ben benieuwd wat ik allemaal verder kan leren op dit forum!
Vorig jaar besloten om een Kamado te kopen, een Bastard Large en probeer hem het hele jaar door te gebruiken als uitbereiding van mijn keuken.
Zo probeer ik van alles te maken van Pizza, pulled pork, brisket tot eend of simpele gerechtjes die met een kwartiertje klaar zijn.
Graag lees en kijk ik videos over nieuwe gerechten die ik zelf ook toe kan passen en geniet er van om lekker te prutsen met de Bastard. Ik ben benieuwd wat ik allemaal verder kan leren op dit forum!