Hallo allemaal ,
Johs 42 jaar . Al wat jaren met een weber kettle 47cm aan het rommelen geweest in de tuin , maar nu sinds een klein jaartje in het bezit van een bastard vx medium .
Bij aankoop een kamado starter cursus gevolgd bij de plaatselijke bbq winkel in zevenhuizen en daar de basis technieken geleerd . Inmiddels al heel wat lekkere gerechten gemaakt zoals spareribs 3-2-1 , pulled chicken , pulled pork , gerookt stoofvlees , maar ook simpel een hamburger of sate .
Kortom ik ben fan en ben benieuwd naar wat hier allemaal te vinden is aan lekkers en tips .
Gr johs
Johs 42 jaar . Al wat jaren met een weber kettle 47cm aan het rommelen geweest in de tuin , maar nu sinds een klein jaartje in het bezit van een bastard vx medium .
Bij aankoop een kamado starter cursus gevolgd bij de plaatselijke bbq winkel in zevenhuizen en daar de basis technieken geleerd . Inmiddels al heel wat lekkere gerechten gemaakt zoals spareribs 3-2-1 , pulled chicken , pulled pork , gerookt stoofvlees , maar ook simpel een hamburger of sate .
Kortom ik ben fan en ben benieuwd naar wat hier allemaal te vinden is aan lekkers en tips .
Gr johs
Laatst bewerkt: