Ik ben Mark, 35 jaar, vader van 3 jongens. Altijd in de bouw gewerkt waaronder een jaar of 6 als zzp-er badkamers in het luxere segment gemaakt. Sinds 2 jaar de stap gemaakt naar het (voorgezet speciaal) onderwijs.
Sinds een jaartje ben ik wat fanatieker aan het bbq-en. Voorheen vond ik het bbq-en altijd al leuk, maar dan het simpele werk, worstje, speklapje enzovoort.
Vorig jaar met de vriendengroep voor de fun een bbq workshop gevolgd en daar toch meer aangestoken met “het virus”.
Ik heb een urban chef L van de intratuin en de compact versie inmiddels cadeau gekregen van mijn vrouw voor het behalen van mijn lesbevoegdheid.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sinds een jaartje ben ik wat fanatieker aan het bbq-en. Voorheen vond ik het bbq-en altijd al leuk, maar dan het simpele werk, worstje, speklapje enzovoort.
Vorig jaar met de vriendengroep voor de fun een bbq workshop gevolgd en daar toch meer aangestoken met “het virus”.
Ik heb een urban chef L van de intratuin en de compact versie inmiddels cadeau gekregen van mijn vrouw voor het behalen van mijn lesbevoegdheid.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Laatst bewerkt: