BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 
 
 

Freek

Vuurmaker
Berichten
70
Hallo allemaal,

Mijn naam is Freek Willems en ik ben nieuw op dit forum.
BBQ-en doe ik al jaren, maar de laatste paar jaar ben ik ook steeds meer bezig met de wat specialere gerechten, wat anders als alleen maar de speklappen en de saté stokjes zeg maar.
Ik BBQ nu op een weber kettle. Heb er al van alles op klaargemaakt van ribeye, spareribs tot brisket. Gisteren nog een Côte de boeuf. Met name bij de low-and-slow gerechten blijft het wel een uitdaging om de temperatuur goed stabiel te houden. Ben me inmiddels aan het oriënteren op een kamado BBQ.

Grt. Freek
 
Welkom op het forum Freek. Hierop het forum vind je genoeg info over de kamado, veel plezier met je zoektocht.
 
Welkom Freek!
 
Welkom Freek, veel plezier hier
 
Welkom bij het genootschap

Lekker op je gemakkie oriënteren, misschien een mooie 2e hands op de kop tikken
 
welkom hier en veel plezier1
 
Welkom Freek. Succes met je oriëntatie
 
Terug
Bovenaan Onderaan