Hallo, ik kom bij mij zoekopdrachten geregeld uit op dit forum…tijd om een account aan te maken en mezelf voor te stellen. Ik vind er immers altijd antwoord op wat ik zoek
Ik ben Roberto en in de jaren 80 besmet geraakt met het BBQ virus toen er bij ons nog vrij basic op een Hibachi werd gegrild door mijn vader. Zelf ook verschillende BBQ’s gehad en de laatste jaren steeds serieuzer bezig.
Echt serieus geworden met een Weber Master Touch Premium. Toen gesnuffeld aan de Kamado door laagdrempelig in te stappen middels een Salitos auplex kamado voor weinig geld in Duitsland.
Vervolgens onlangs overgestapt op een BGE large. In de caravan heb ik nog een WGA staan voor op vakantie.
Hier wat foto’s van de Q’s. Dilemma…hoe ga ik het inrichten na de komst van de BGE. Het is nu te druk. De BGE vind ik gewoon een mooi ding en zonde om in te bouwen. Kan nu geen optimaal gebruik maken van het meubel omdat de weber erin zit. En wat doe ik met de Salitos? O ja, en als het regent wil ik ook alles droog hebben staan en door kunnen BBQen. Suggesties voor de setup?
Ik ben Roberto en in de jaren 80 besmet geraakt met het BBQ virus toen er bij ons nog vrij basic op een Hibachi werd gegrild door mijn vader. Zelf ook verschillende BBQ’s gehad en de laatste jaren steeds serieuzer bezig.
Echt serieus geworden met een Weber Master Touch Premium. Toen gesnuffeld aan de Kamado door laagdrempelig in te stappen middels een Salitos auplex kamado voor weinig geld in Duitsland.
Vervolgens onlangs overgestapt op een BGE large. In de caravan heb ik nog een WGA staan voor op vakantie.
Hier wat foto’s van de Q’s. Dilemma…hoe ga ik het inrichten na de komst van de BGE. Het is nu te druk. De BGE vind ik gewoon een mooi ding en zonde om in te bouwen. Kan nu geen optimaal gebruik maken van het meubel omdat de weber erin zit. En wat doe ik met de Salitos? O ja, en als het regent wil ik ook alles droog hebben staan en door kunnen BBQen. Suggesties voor de setup?