ho ik ben ad uit Tilburg.
en ik ben nieuw hier .naar jaren zo maar wat op de bbq te leggen wil ik wat meer gaan doen dan alleen maar wat speklapjes the bbq een ik hoop hier veel te leren heb afgelopen zondag voor het eerst staartstuk gemaakt met zelf gemaakte chimi churri weber op 130 gr kern tep op 53 gr mijn gasten vonden het heelijk hoop nog veel bij te leren hier heb nu een stuk buikspek klaar liggen voor de volgende keer van 1.2 kg suggesties zijn welkom gr ad
en ik ben nieuw hier .naar jaren zo maar wat op de bbq te leggen wil ik wat meer gaan doen dan alleen maar wat speklapjes the bbq een ik hoop hier veel te leren heb afgelopen zondag voor het eerst staartstuk gemaakt met zelf gemaakte chimi churri weber op 130 gr kern tep op 53 gr mijn gasten vonden het heelijk hoop nog veel bij te leren hier heb nu een stuk buikspek klaar liggen voor de volgende keer van 1.2 kg suggesties zijn welkom gr ad