BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

BQBart

Tondelzoeker
Berichten
4
Hallo allemaal, even voorstellen. Ik ben Bart en al enige tijd bezig met het low en slow BBQ op een Weber SM. Vaak met goed resultaat een enkele keer ivm een instabiele temperatuur een tegenvaller. Ben nu jullie topics aan het volgen en aan het oriënteren voor een upgrade d.w.z. Een Kamado die meer allround is of een Masterbuild Gravity fed die misschien wat gemak bied mbt temperatuur stabiliteit en instellen laag naar hoog en omgekeerd.
Het proces van keuzes maken is al een ervaring :) maar ben er nog niet uit.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hoi Bart,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom bij het genootschap

Kan je in ieder geval met een lekker stukkie bereid vlees nadenken over de keuze
 
Welkom Bart, succes met je keuze!
 
Welkom Bart
 
Welkom op dit mooie forum Bart. Ben benieuwd naar alle verslagen
 
Welkom Bart, veel plezier bij het maken van je keuze en nadien met het BBQ-en
 
Terug
Bovenaan Onderaan