Jeroen Bakker
Tondelzoeker
- Berichten
- 16
Goedenavond bbq vrienden,
Na jaren bbq plezier op mijn stenen bbq en Weber merk ik dat ik de kennis mis om echt iets apart te maken. Sinds vorig jaar koop ik mijn vlees bij VD Valk Voorschoten. Heerlijk vlees maar haal er nog niet uit wat ik wil. Een kamado staat ook op mijn wensenlijst en om goede keuze te maken heb ik het boek hete kolen gekocht.
Ik had voor het lezen een mooie kamado voor ogen, zeer compleet en groot voor EUR700,-.
Door het lezen van het boek ga ik enorm twijfelen.. Het onderstel de scharnieren en uitrusting kan ik controleren maar het keramiek ... Ik ben bang dat straks na een jaar de bbq gaat scheuren en goedkoop duurkoop wordt.. Mijn eerste zoektocht op dit forum wordt dan ook de juiste Kamado tegen een betaalbare prijs.
Na jaren bbq plezier op mijn stenen bbq en Weber merk ik dat ik de kennis mis om echt iets apart te maken. Sinds vorig jaar koop ik mijn vlees bij VD Valk Voorschoten. Heerlijk vlees maar haal er nog niet uit wat ik wil. Een kamado staat ook op mijn wensenlijst en om goede keuze te maken heb ik het boek hete kolen gekocht.
Ik had voor het lezen een mooie kamado voor ogen, zeer compleet en groot voor EUR700,-.
Door het lezen van het boek ga ik enorm twijfelen.. Het onderstel de scharnieren en uitrusting kan ik controleren maar het keramiek ... Ik ben bang dat straks na een jaar de bbq gaat scheuren en goedkoop duurkoop wordt.. Mijn eerste zoektocht op dit forum wordt dan ook de juiste Kamado tegen een betaalbare prijs.