Bierbuikburggraaf
Sprokkelaar
- Berichten
- 36
hallo allemaal ik ben daan,
sinds kort ben ik in het bezit van een mooie weber mastertouch. ik ben lekker vanalles aan het proberen en kwam zodoende regelmatig op dit forum terecht.
ondertussen voel ik mij genoeg bbqer om een acoount aan te maken.
aankomende zaterdag wil ik spareribs gaan maken volgens de 3,2,1 methode. ik heb dit een tijdje terug ook geprobeerd maar vond de ribben toen best droog en ik hield de bbq lastig op een stabiele temperatuur.
dus als jullie tips hebben hoor ik dat graag.
groet daan
sinds kort ben ik in het bezit van een mooie weber mastertouch. ik ben lekker vanalles aan het proberen en kwam zodoende regelmatig op dit forum terecht.
ondertussen voel ik mij genoeg bbqer om een acoount aan te maken.
aankomende zaterdag wil ik spareribs gaan maken volgens de 3,2,1 methode. ik heb dit een tijdje terug ook geprobeerd maar vond de ribben toen best droog en ik hield de bbq lastig op een stabiele temperatuur.
dus als jullie tips hebben hoor ik dat graag.
groet daan