- Berichten
- 1.434
Goedemiddag beste Bbq enthousiastelingen,
Mijn naam is Erik, 55 jaar en ik woon in Voorburg.
Barbecueën doe ik al een tijdje, maar altijd meer sateetjes, hamburgers en dergelijke. Enkele experimenten gedaan met het roken van zalm (erg geslaagd) en kippenbouten (beetje vergist in de benodigde tijd).
Omdat ik dat wat meer wilde doen en een grotere Weber wilde, heb ik afgelopen jaar een 57 cm Master touch Premium gekocht. Inmiddels al wat Pulled pork en beer can chicken gemaakt en straks gaat er bavette op.
Ik moet me nog gaan verdiepen in accessoires, zoals een rotisserie. Daar kan ik vast wel wat over vinden op het forum.
Ik heb er veel zin om om ervaringen te lezen en te delen.
Groeten,
Erik
Mijn naam is Erik, 55 jaar en ik woon in Voorburg.
Barbecueën doe ik al een tijdje, maar altijd meer sateetjes, hamburgers en dergelijke. Enkele experimenten gedaan met het roken van zalm (erg geslaagd) en kippenbouten (beetje vergist in de benodigde tijd).
Omdat ik dat wat meer wilde doen en een grotere Weber wilde, heb ik afgelopen jaar een 57 cm Master touch Premium gekocht. Inmiddels al wat Pulled pork en beer can chicken gemaakt en straks gaat er bavette op.
Ik moet me nog gaan verdiepen in accessoires, zoals een rotisserie. Daar kan ik vast wel wat over vinden op het forum.
Ik heb er veel zin om om ervaringen te lezen en te delen.
Groeten,
Erik