BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

dehipster24

Tondelzoeker
Berichten
2
Beste BBQ ers ik ben Brian 46 jaar en in het bezit van een Weber en Napoleon kettle pro. Net een buitenkeuken laten bouwen en al verschillende gerechten gemaakt van pizza tot picanha-brazilian-style, van gyros tot ribeye en rollade van bavette. Maar nog steeds lerende en daarom deze aanmelding.

20200920_180320.jpg


20200920_171619.jpg


20200920_145744.jpg


20200910_174451.jpg
 
Welkom Brian. Er valt inderdaad veel te leren
 
Welkom hier
Benieuwd naar je ervaringen, verschillen tussen de weber en de napoleon
 
Verschil waar ik nu al tegen aan loop. Het gietijzeren rooster van de de Napoleon wordt echt bokke heet maar temp is lastiger in te regelen dan de Weber. Gebruik de Weber dan ook meer voor langere sessies ( moet nog steeds keertje brisket doen) en de Napoleon voor bijvoorbeeld ribeye tomahawk voor de mooie grillstrepen met de bijbehorende smaak.
 
Welkom! Mooie keuken en ook een lekker stukje vlees. Ben benieuwd naar de rest van de gerechten :)
 
Welkom bij het genootschap

Ziet er beide hoef uit
 
welkom. Keep on Grillin'
 
Mooie keuken. Daar kan je eens goed in los gaan.
Welkom
 
Terug
Bovenaan Onderaan