BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 
 

rweerink

Sprokkelaar
Berichten
35
Goedemorgen Dames/Heren,

Mijn naam is Roy, 43 jaar geboren in Drenthe en sinds 12 jaar woonachtig in het mooie en vleesrijke Duitsland.

Na jaren op een Weber(Performer) toch relatief simpel vlees te hebben bereid, was afgelopen het moment daar dat ik mijn eerste Kamado heb aangeschaft.
Het is een The Bastard Large geworden, en wat een apparaat!

Afgelopen zondag afgetrapt met een heerlijke Picanha, voor aanstaand weekend staat er een Pulled Pork op het menu.
Zoals bij velen is YouTube een grote inspiratiebron, echter moet ik nog veel leren en hoop ook hier veel inspiratie op te doen!

B.jpg


B1.jpg


B2.jpg
 
welkom hier
mooi stekkie
mooi spul
mooi maaltje
 
Hoi Roy,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom bij het genootschap

Niet verkeerd om daar aankomend weekeind te staan
 
Terug
Bovenaan Onderaan