- Berichten
- 33
Goedemorgen Dames/Heren,
Mijn naam is Roy, 43 jaar geboren in Drenthe en sinds 12 jaar woonachtig in het mooie en vleesrijke Duitsland.
Na jaren op een Weber(Performer) toch relatief simpel vlees te hebben bereid, was afgelopen het moment daar dat ik mijn eerste Kamado heb aangeschaft.
Het is een The Bastard Large geworden, en wat een apparaat!
Afgelopen zondag afgetrapt met een heerlijke Picanha, voor aanstaand weekend staat er een Pulled Pork op het menu.
Zoals bij velen is YouTube een grote inspiratiebron, echter moet ik nog veel leren en hoop ook hier veel inspiratie op te doen!
Mijn naam is Roy, 43 jaar geboren in Drenthe en sinds 12 jaar woonachtig in het mooie en vleesrijke Duitsland.
Na jaren op een Weber(Performer) toch relatief simpel vlees te hebben bereid, was afgelopen het moment daar dat ik mijn eerste Kamado heb aangeschaft.
Het is een The Bastard Large geworden, en wat een apparaat!
Afgelopen zondag afgetrapt met een heerlijke Picanha, voor aanstaand weekend staat er een Pulled Pork op het menu.
Zoals bij velen is YouTube een grote inspiratiebron, echter moet ik nog veel leren en hoop ook hier veel inspiratie op te doen!