Hallo allemaal,
Ik ben Robert, mijn vrienden noemen me blaze, en ik kom uit het mooie Cuijk.
Sinds de lockdown is het BBQ virus ook bij mij begonnen. Na een aantal weken op een goedkope kogel van de bouwmarkt ben ik sinds Juno dit jaar in het bezit van een Napoleon PRO22K-LEG-2. Ook heb ik het geluk gehad om een Gas Kogel BBQ te winnen (Arosa 570 G Tex). Ik merk wel dat de Napoleon vaker aan staat, het spelen met houtskool bevalt mij beter. Al is zo'n extra bbq altijd handig.
Ondertussen al redelijk wat stukjes vlees op de barbecue bereid. Denk aan spareribs, chicken wings, moink balls, pulled pork en vandaag staat een stuk runder ribeye op het schema.
Ik hoop dat ik op het forum nog een hoop van jullie kan bijleren.
Hier volgens vast een aantal foto's van mijn creaties.
Ik ben Robert, mijn vrienden noemen me blaze, en ik kom uit het mooie Cuijk.
Sinds de lockdown is het BBQ virus ook bij mij begonnen. Na een aantal weken op een goedkope kogel van de bouwmarkt ben ik sinds Juno dit jaar in het bezit van een Napoleon PRO22K-LEG-2. Ook heb ik het geluk gehad om een Gas Kogel BBQ te winnen (Arosa 570 G Tex). Ik merk wel dat de Napoleon vaker aan staat, het spelen met houtskool bevalt mij beter. Al is zo'n extra bbq altijd handig.
Ondertussen al redelijk wat stukjes vlees op de barbecue bereid. Denk aan spareribs, chicken wings, moink balls, pulled pork en vandaag staat een stuk runder ribeye op het schema.
Ik hoop dat ik op het forum nog een hoop van jullie kan bijleren.
Hier volgens vast een aantal foto's van mijn creaties.