Beste iedereen, hierbij wil ik me graag voorstellen.
Ik ben Rabinder en ben me sinds dit jaar me gaan verdiepen in barbecuen, waar ik voorheen me kickstarter vol gooide met briketten en als ze heet waren ze in de Q te gooien en volgens probeerde te grillen.
Sinds dit jaar ben meer te weten te gekomen over direct, indirect, low and slow en heb inmiddels een aantal gerechten mogen maken.
Zoals spareribs, pullpork, kippendijentaart en een hele kip (beercan), zalm en kabeljauwfilet
Uiteraard ook de standaard zaken als sate, hamburgers etc.
Er is een wereld voor me open gegaan en de smaak geweldig, geen aangebrand eten maar heerlijk gegaard en sappig.
Zelf heb ik een Weber 47 en 57 cm en ga hier verder mee aan de slag. uiteraard kijk ik al stiekem naar Summit Charcoal maar eerst dit verder onder de knie krijgen.
M.vr.gr.
Rabinder
Ik ben Rabinder en ben me sinds dit jaar me gaan verdiepen in barbecuen, waar ik voorheen me kickstarter vol gooide met briketten en als ze heet waren ze in de Q te gooien en volgens probeerde te grillen.
Sinds dit jaar ben meer te weten te gekomen over direct, indirect, low and slow en heb inmiddels een aantal gerechten mogen maken.
Zoals spareribs, pullpork, kippendijentaart en een hele kip (beercan), zalm en kabeljauwfilet
Uiteraard ook de standaard zaken als sate, hamburgers etc.
Er is een wereld voor me open gegaan en de smaak geweldig, geen aangebrand eten maar heerlijk gegaard en sappig.
Zelf heb ik een Weber 47 en 57 cm en ga hier verder mee aan de slag. uiteraard kijk ik al stiekem naar Summit Charcoal maar eerst dit verder onder de knie krijgen.
M.vr.gr.
Rabinder