BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 
 

GruttePier

Tondelzoeker
Berichten
23
Hallo allemaal! Ik ben Thimo, 26 jaar en sinds anderhalve maand de trotse eigenaar van The Bastard Medium. Sindsdien ben ik mij veel meer in het BBQen gaan verdiepen, onder andere via dit forum.

Ik hoop via dit forum nog mooie ervaringen te kunnen delen, en nog veel te kunnen leren.

Komend weekend staat er een brisket ear op de planning, ik ben erg benieuwd hoe dat gaat uitpakken

Hierbij alvast een kleine greep van de afgelopen tijd!

- Zalm van het plankje
- Cote boeuf
- Picanha, volgens de reverse sear methode
- Kalf spareribs ( 3-2-1 methode)
- Shortribs - Jacobs Ladder
- Beercan Chicken, rub geïnspireerd door “het vuur de baas”
- Banaan met chokolade en Jack Daniels Honey, een variant op Noskos.



IMG_0756.jpg


IMG_0760.jpg


IMG_0938.jpg


IMG_0981.jpg


379bf952-cf4a-483f-be57-0729a9138cbe.jpg


IMG_1036.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

IMG_1034.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Hoi Thimo,
welkom bij het Genootschap.
Ik heb even de dubbele foto's verwijderd ;)
Lekker bezig geweest.
 
Welkom bij het genootschap
Lekker bezig geweest met de bastard
 
Welkom hier. Ziet er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan