- Berichten
- 23
Hallo allemaal! Ik ben Thimo, 26 jaar en sinds anderhalve maand de trotse eigenaar van The Bastard Medium. Sindsdien ben ik mij veel meer in het BBQen gaan verdiepen, onder andere via dit forum.
Ik hoop via dit forum nog mooie ervaringen te kunnen delen, en nog veel te kunnen leren.
Komend weekend staat er een brisket ear op de planning, ik ben erg benieuwd hoe dat gaat uitpakken
Hierbij alvast een kleine greep van de afgelopen tijd!
- Zalm van het plankje
- Cote boeuf
- Picanha, volgens de reverse sear methode
- Kalf spareribs ( 3-2-1 methode)
- Shortribs - Jacobs Ladder
- Beercan Chicken, rub geïnspireerd door “het vuur de baas”
- Banaan met chokolade en Jack Daniels Honey, een variant op Noskos.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik hoop via dit forum nog mooie ervaringen te kunnen delen, en nog veel te kunnen leren.
Komend weekend staat er een brisket ear op de planning, ik ben erg benieuwd hoe dat gaat uitpakken

Hierbij alvast een kleine greep van de afgelopen tijd!
- Zalm van het plankje
- Cote boeuf
- Picanha, volgens de reverse sear methode
- Kalf spareribs ( 3-2-1 methode)
- Shortribs - Jacobs Ladder
- Beercan Chicken, rub geïnspireerd door “het vuur de baas”
- Banaan met chokolade en Jack Daniels Honey, een variant op Noskos.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Laatst bewerkt door een moderator: