firestarter_K
Tondelzoeker
- Berichten
- 21
Hallo allemaal,
Mijn naam is Kevin en ik ben sinds vijf jaar (na aanschaf eerste Weber) echt begonnen met barbecuen. Lekker simpel met een worstje, biefstukje en entrecote van de plaatselijke slager. Na het aanschaffen van een nieuw model Weber, de Weber kettle E-5730 en een iGrill Mini begonnen met serieuzere stukken vlees. Heerlijk om bezig te zijn met het bereiden van een heerlijk stuk vlees, waarbij de monden open springen, als je het de gasten voorschotelt! De eerste twee keer een picanha erop gegooid, en man wat een smaak! Voor de komende periode staan de spareribs en beer can chicken hoog op het lijstje. Ik zit op het forum om lekker rond te neuzen naar lekkere recepten en die smakelijke grill verslagen te lezen. Natuurlijk zal ik mijn barbecue avonturen ook met jullie delen!
Mijn naam is Kevin en ik ben sinds vijf jaar (na aanschaf eerste Weber) echt begonnen met barbecuen. Lekker simpel met een worstje, biefstukje en entrecote van de plaatselijke slager. Na het aanschaffen van een nieuw model Weber, de Weber kettle E-5730 en een iGrill Mini begonnen met serieuzere stukken vlees. Heerlijk om bezig te zijn met het bereiden van een heerlijk stuk vlees, waarbij de monden open springen, als je het de gasten voorschotelt! De eerste twee keer een picanha erop gegooid, en man wat een smaak! Voor de komende periode staan de spareribs en beer can chicken hoog op het lijstje. Ik zit op het forum om lekker rond te neuzen naar lekkere recepten en die smakelijke grill verslagen te lezen. Natuurlijk zal ik mijn barbecue avonturen ook met jullie delen!