Hallo allemaal,
Ik ben Robert. 36 jaar en al enkele jaren aan het BBQ-en op een Weber GBS 57cm (met draaispit). Hierop maak ik van alles, van gegrilde kip, steaks tot pulled pork en spareribs. Sinds vorige week ook de gelukkige eigenaar van een Bastard Urban Large 2020, waar ik aankomende week voor het eerst buikspek op ga klaar maken!
Ik kijk uit naar de recepten, tips en tricks die ongetwijfeld op dit forum gedeeld zullen worden, en hopelijk kan ik in de toekomst ook veel sessies delen
Ik ben Robert. 36 jaar en al enkele jaren aan het BBQ-en op een Weber GBS 57cm (met draaispit). Hierop maak ik van alles, van gegrilde kip, steaks tot pulled pork en spareribs. Sinds vorige week ook de gelukkige eigenaar van een Bastard Urban Large 2020, waar ik aankomende week voor het eerst buikspek op ga klaar maken!
Ik kijk uit naar de recepten, tips en tricks die ongetwijfeld op dit forum gedeeld zullen worden, en hopelijk kan ik in de toekomst ook veel sessies delen
