- Berichten
- 16
Hallo BBQ'ers,
44, uit het Brabantse, en ben al jaren een fervent bbq'er. Ooit lang geleden begonnen met een Weber, daarna de stap gemaakt naar een Boretti Barilo. Een fan van low & slow, roken en ook van sous-vide. Natuurlijk is low & slow en roken mogelijk op de 2 voorgaande bbq's. Maar een kamado is toch wel een stap verder.
Dus van de week toch maar de stap gemaakt en een Bastard Large Urban Solo gekocht. Welke nog in een buiten keuken geplaatst moet worden.
Ik kan niet wachten om te beginnen en de leuke recepten hier uit te proberen !!
Gr Mark
44, uit het Brabantse, en ben al jaren een fervent bbq'er. Ooit lang geleden begonnen met een Weber, daarna de stap gemaakt naar een Boretti Barilo. Een fan van low & slow, roken en ook van sous-vide. Natuurlijk is low & slow en roken mogelijk op de 2 voorgaande bbq's. Maar een kamado is toch wel een stap verder.
Dus van de week toch maar de stap gemaakt en een Bastard Large Urban Solo gekocht. Welke nog in een buiten keuken geplaatst moet worden.
Ik kan niet wachten om te beginnen en de leuke recepten hier uit te proberen !!
Gr Mark