Graag wil ik mij ook even voorstellen, Ronald en sinds paar maanden in bezit van Grill Guru Large.
Hiervoor diverse bbq's (weber one touch, Boretti Gasbbq) gehad maar dus een Grill Guru en erg enthousiast over.
Inmiddels ook diverse accessoires aangeschaft, oa. 1 minute lighter, boek hete kolen, gietijzeren rooster en pan, pizza steen en perfect cook.
Wat betreft materiaal wel redelijk voorzien maar nu nog leren barbecue?n en daarom hier aangemeld. Plezier heb ik er voorlopig volop in.
Alvast een vraag, paar keer pizza gemaakt maar bbq was maar 230gr, resultaat was goed maar eigenlijk wil ik temperatuur 300+. Hoe doe ik dit, als ik schuif beneden helemaal open zet en boven ook loopt temperatuur wel snel op maar komen er ook vlammen langs platesetter, dit lijkt me niet wenselijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
Hiervoor diverse bbq's (weber one touch, Boretti Gasbbq) gehad maar dus een Grill Guru en erg enthousiast over.
Inmiddels ook diverse accessoires aangeschaft, oa. 1 minute lighter, boek hete kolen, gietijzeren rooster en pan, pizza steen en perfect cook.
Wat betreft materiaal wel redelijk voorzien maar nu nog leren barbecue?n en daarom hier aangemeld. Plezier heb ik er voorlopig volop in.
Alvast een vraag, paar keer pizza gemaakt maar bbq was maar 230gr, resultaat was goed maar eigenlijk wil ik temperatuur 300+. Hoe doe ik dit, als ik schuif beneden helemaal open zet en boven ook loopt temperatuur wel snel op maar komen er ook vlammen langs platesetter, dit lijkt me niet wenselijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk