BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

Vinnoricci

Tondelzoeker
Berichten
4
Hallo,

Ik ben Vincent uit Overpelt (noordlimburg Belgie)

Ik heb dit forum leren kennen na het verslinden van "het vuur de baas".
Dus ik dacht , effe checken :)

Door huidig plaatsgebrek , gebruik ik al enkele jaren  mijn trouwe weber kettle , toch is het hier al op gelukt om een brisket lekker te roken.

Maar hoera , nieuwe woning is beschikbaar over drie maanden, met plaats genoeg voor een bbq shelter  :) :) :) :).

Dus welke bbq nu, zowieso een smokey mountain ... maar dan aanvullen met een vuurring (co-fire, ofyr) of toch maar een gemakkelijke gas BBQ


Heerlijke dilemma s in het leven

grtz

vincent

 
Hoi Vincent,
welkom bij het Genootschap.
 
Hoi Vincent.
Welkom bij het genootschap.
Leuk he die dilemma's kan je uit lekker veel kiezen ;)
 
Welkom!!

Ik persoonlijk ben van dr gas bbq afgestapt dit omdat die toch erg veel tijd kosten met het poetsen ervan.  Ja roosters zijnzo schoon maar alles wat eronder zit niet.
Kolen bbq is mijn ervaring het leukste,sfeer door de kolen en lekkerste en buiten dat om makelijk te reinigen. Ketel hoog stoken is met meeste werk


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Welkom hier Vincent!
 
Vincent welkom op het Genootschap.
 
Hoi Vincent,

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.

Ik heb nog een nooit gebruikte WSM 22,5" te koop. Met deksel scharnier, wieltjes en extra middenring met vilt gedicht, Interesse? Stuur me maar een PB dan komen we er wel uit.
 
Welkom hier Vincent
 
Terug
Bovenaan Onderaan