Hallo Gents,
Toch maar even voorstellen. De afgelopen 4 jaar heb ik vol plezier met een Weber Spirit gewerkt en merkte ik dat ik steeds meer de grotere stukken vlees ging waarderen tov een grill vol hamburgers en sat?. Op zich ging het prima op gas, maar ik miste toch het echte BBQ gevoel wat kolen met zich meebrengen.
Veel rondgekeken en uiteindelijk is mijn oog op een Bastard Large Urban edition gevallen. Wat een pracht apparaat.
Zit meteen met een vraagje, hoe veel kolen gooien jullie in het ei? Afgelopen weekend moest de BBQ op een temperatuur van 200c komen en dat ging zeer gestaag. Vraag me alleen af hoe dat zal gaan als ik volgende week pizza wil maken op 350c.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Toch maar even voorstellen. De afgelopen 4 jaar heb ik vol plezier met een Weber Spirit gewerkt en merkte ik dat ik steeds meer de grotere stukken vlees ging waarderen tov een grill vol hamburgers en sat?. Op zich ging het prima op gas, maar ik miste toch het echte BBQ gevoel wat kolen met zich meebrengen.
Veel rondgekeken en uiteindelijk is mijn oog op een Bastard Large Urban edition gevallen. Wat een pracht apparaat.
Zit meteen met een vraagje, hoe veel kolen gooien jullie in het ei? Afgelopen weekend moest de BBQ op een temperatuur van 200c komen en dat ging zeer gestaag. Vraag me alleen af hoe dat zal gaan als ik volgende week pizza wil maken op 350c.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk