Mijn naam is Roy Voogd. Ik ben een iets meer dan fanatieke hobbykok en sla af en toe een beetje door in mijn eigen Bistro de Vrolijke Voogd, het kleinste restaurant van Alkmaar met maar 1 tafel. Je kunt er alleen op uitnodiging terecht en de kok eet altijd mee...
Uiteraard is dat een uit de hand gelopen grap, maar het is wel een hele mooie manier gebleken om mijn liefde voor mooi koken te delen. Zo houd ik mijn avonturen bij en een eigen foodblog https://bistrodevrolijkevoogd.wordpress.com en deel mijn culinaire avonturen op Facebook: https://www.facebook.com/vrolijkevoogd.
Binnenkort start ik met een spannend culinair avontuur dat een jaar gaat duren: BBQ | 365 - een jaar lang op hete kolen. Op de foodblog kun je daar alles over lezen!

Uiteraard is dat een uit de hand gelopen grap, maar het is wel een hele mooie manier gebleken om mijn liefde voor mooi koken te delen. Zo houd ik mijn avonturen bij en een eigen foodblog https://bistrodevrolijkevoogd.wordpress.com en deel mijn culinaire avonturen op Facebook: https://www.facebook.com/vrolijkevoogd.
Binnenkort start ik met een spannend culinair avontuur dat een jaar gaat duren: BBQ | 365 - een jaar lang op hete kolen. Op de foodblog kun je daar alles over lezen!