Bacon_Love
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Hallo,
Ben al een tijdje bezig.
Ooit 13 jaar geleden begonnen met een WGA, hierna een otp 47 tegen advies van vrienden...deze na een tijdje toch ingeruild voor een 57 otp.
Steeds vaker de Q aan en dan sta je ineens in de regen onder een parasolletje....dat kan anders denk je dan
Dus er kwam een overkapping de 57 ging in een tafel en daarna kwam er een 47 wsm bij.
Tijdje terug voor de gein dat kleine keramieke ding bij de action gekocht en een hoop lol gehad om een PP en een kippie te maken.
Toen kwam de aanbieding van de Appie, dus op een zondagochtend vroeg dat ding online besteld en de kleine kamado ging met een vriend mee naar huis.
Heb net als bij de vorige zelf een platesetter in elkaar geflanst en van de week de eerste PP gemaakt.
Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen (vooral met bacon) en om zelf rubjes te mengen een bbq sausjes uit te vogelen.
Niet alles is even lekker maar al doende leer je.
Al met al wordt deze uit de hand gelopen hobby volgens mij door mijn directe omgeving wel gewaardeerd.
Groet'n Mies
Als laatste aanwinst is er nu een Grizzly Grill large bijgekomen, lijkt op het gevolg van een romance van een Grill Guru Classic en de Elite ;-)
Ben al een tijdje bezig.
Ooit 13 jaar geleden begonnen met een WGA, hierna een otp 47 tegen advies van vrienden...deze na een tijdje toch ingeruild voor een 57 otp.
Steeds vaker de Q aan en dan sta je ineens in de regen onder een parasolletje....dat kan anders denk je dan

Dus er kwam een overkapping de 57 ging in een tafel en daarna kwam er een 47 wsm bij.
Tijdje terug voor de gein dat kleine keramieke ding bij de action gekocht en een hoop lol gehad om een PP en een kippie te maken.
Toen kwam de aanbieding van de Appie, dus op een zondagochtend vroeg dat ding online besteld en de kleine kamado ging met een vriend mee naar huis.
Heb net als bij de vorige zelf een platesetter in elkaar geflanst en van de week de eerste PP gemaakt.
Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen (vooral met bacon) en om zelf rubjes te mengen een bbq sausjes uit te vogelen.
Niet alles is even lekker maar al doende leer je.
Al met al wordt deze uit de hand gelopen hobby volgens mij door mijn directe omgeving wel gewaardeerd.
Groet'n Mies
Als laatste aanwinst is er nu een Grizzly Grill large bijgekomen, lijkt op het gevolg van een romance van een Grill Guru Classic en de Elite ;-)
Laatst bewerkt: