BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen.

 
 

Thijs83

Tondelzoeker
Berichten
16
Hallo allemaal,

Ik ben Thijs en ik ben nieuw hier op het forum!

Ik heb door de jaren heen altijd met heel veel plezier gebarbecued, maar ben er onlangs achter gekomen dat er nog heel veel meer mogelijk is op de barbecue dan direct grillen alleen... Het 'echte' (indirecte) barbecue?n is nog nieuw voor mij. Om mij een beetje op weg te helpen met het barbecue?n ben ik nu aan het lezen in 'Het vuur de baas'. Om hier mee te gaan oefenen heb ik onlangs een Weber Master Touch 57 cm GBS gekocht. Op termijn overweeg ik nog een Weber Smokey Mountain aan te schaffen.

Ik hoop dat ik veel van jullie kan opsteken!  :)
 
Van harte welkom bij het Genootschap! Goed boek dat Het vuur de baas. Ik heb het zelf ook
 
Hartelijk welkom bij het genootschap Thijs.
 
noskos zei:
Van harte welkom bij het Genootschap! Goed boek dat Het vuur de baas. Ik heb het zelf ook

Absoluut! :p

Ik ga deze week de beer can chicken maar eens uitproberen.
 
Thijs83 zei:
noskos zei:
Van harte welkom bij het Genootschap! Goed boek dat Het vuur de baas. Ik heb het zelf ook

Absoluut! :p

Ik ga deze week de beer can chicken maar eens uitproberen.


Goed plan, altijd heel leuk om te doen. ;)
 
Welkom hier Thijs  :) en dat mooie boek heb ik ook  :D
 
Welkom hier Thijs.
 
Bedankt allemaal voor het warme welkom!
 
Hoi Thijs,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom Thijs


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan