- Berichten
- 16
Hallo allemaal,
Ik ben Thijs en ik ben nieuw hier op het forum!
Ik heb door de jaren heen altijd met heel veel plezier gebarbecued, maar ben er onlangs achter gekomen dat er nog heel veel meer mogelijk is op de barbecue dan direct grillen alleen... Het 'echte' (indirecte) barbecue?n is nog nieuw voor mij. Om mij een beetje op weg te helpen met het barbecue?n ben ik nu aan het lezen in 'Het vuur de baas'. Om hier mee te gaan oefenen heb ik onlangs een Weber Master Touch 57 cm GBS gekocht. Op termijn overweeg ik nog een Weber Smokey Mountain aan te schaffen.
Ik hoop dat ik veel van jullie kan opsteken!
Ik ben Thijs en ik ben nieuw hier op het forum!
Ik heb door de jaren heen altijd met heel veel plezier gebarbecued, maar ben er onlangs achter gekomen dat er nog heel veel meer mogelijk is op de barbecue dan direct grillen alleen... Het 'echte' (indirecte) barbecue?n is nog nieuw voor mij. Om mij een beetje op weg te helpen met het barbecue?n ben ik nu aan het lezen in 'Het vuur de baas'. Om hier mee te gaan oefenen heb ik onlangs een Weber Master Touch 57 cm GBS gekocht. Op termijn overweeg ik nog een Weber Smokey Mountain aan te schaffen.
Ik hoop dat ik veel van jullie kan opsteken!
