- Berichten
- 188
Hallo mede bbq-fanaten,
Na een maandje op dit forum rond gesnuffeld te hebben, is het nu eens tijd om mijzelf ook netjes voor te stellen.
Mijn naam is Erwin Schimmel en ben sinds Vaderdag de trotse bezitter van mijn 'derde kind' genaamd Big Green Egg. Na jaren gestoeid te hebben met een Weber, vrouwlief eindelijk zover gekregen om een BGE aan te schaffen en wat een apparaat is dat zeg! Inmiddels al wat mooie gerechten mogen garen; Pork Belly Burnt ends, spare ribs, kipdij en een ribeye.
Helaas is het mij nog niet gelukt om foto's toe te voegen, anders had ik het resultaat graag met jullie gedeeld. Heeft iemand hier misschien tips voor mij?
Tot zover.
Erwin
Na een maandje op dit forum rond gesnuffeld te hebben, is het nu eens tijd om mijzelf ook netjes voor te stellen.
Mijn naam is Erwin Schimmel en ben sinds Vaderdag de trotse bezitter van mijn 'derde kind' genaamd Big Green Egg. Na jaren gestoeid te hebben met een Weber, vrouwlief eindelijk zover gekregen om een BGE aan te schaffen en wat een apparaat is dat zeg! Inmiddels al wat mooie gerechten mogen garen; Pork Belly Burnt ends, spare ribs, kipdij en een ribeye.
Helaas is het mij nog niet gelukt om foto's toe te voegen, anders had ik het resultaat graag met jullie gedeeld. Heeft iemand hier misschien tips voor mij?
Tot zover.
Erwin