C
Confrere
Gast
Beste Lezers,
Ik ben Kees, 54 en reeds jaren BBQ minded.
Ooit begonnen met een Hibachi in het jaar kruik van de vorige eeuw (wie niet?) en al weer een tijdje in bezit van een Hendi Griil Master Maxi voor feestjes etc., maar nu toch op zoek naar het echte werk, een kettle.
Gisteren het boek "Het vuur de baas" aangeschaft en ik kom al heel wat punten tegen, die ik op de zelfde manier heb opgelost. Denk aan lashandschoenen etc.. Ook al wat handige argumenten voor een 57 cm kettle i.p.v. een 47 cm tegengekomen. Dit boek gaat me helpen met een keuze. Waarschijnlijk komt hij er niet direct, maar eerder in het najaar. Mijn dochter kan in ieder geval niet wachten op de zelf gemaakte pizza's uit de BBQ.
Groet,
Kees
Ik ben Kees, 54 en reeds jaren BBQ minded.
Ooit begonnen met een Hibachi in het jaar kruik van de vorige eeuw (wie niet?) en al weer een tijdje in bezit van een Hendi Griil Master Maxi voor feestjes etc., maar nu toch op zoek naar het echte werk, een kettle.
Gisteren het boek "Het vuur de baas" aangeschaft en ik kom al heel wat punten tegen, die ik op de zelfde manier heb opgelost. Denk aan lashandschoenen etc.. Ook al wat handige argumenten voor een 57 cm kettle i.p.v. een 47 cm tegengekomen. Dit boek gaat me helpen met een keuze. Waarschijnlijk komt hij er niet direct, maar eerder in het najaar. Mijn dochter kan in ieder geval niet wachten op de zelf gemaakte pizza's uit de BBQ.
Groet,
Kees