- Berichten
- 30
Hallo Allemaal,
Ik ben George en 26 jaar jong. Vind het erg leuk om met eten bezig te zijn en zag bij een kennis een Green Egg staan en meteen gecharmeerd van de low and slow bereidingswijze. Alleen vond ik het prijskaartje wat aan de hoge kant. Ik ben me er een beetje in gaan verdiepen en zo kwam ik op dit forum terecht. Al meerdere draadjes gelezen en besloten om een UDS te gaan maken op basis van PaulB. Inmiddels staat de UDS in de hittebestendige blanke lak te wachten op de buizen en koppelingen om afgemonteerd te worden. Hoop binnenkort mijn eerste ribjes en PP te kunnen bereiden.
Groetjes George
Ik ben George en 26 jaar jong. Vind het erg leuk om met eten bezig te zijn en zag bij een kennis een Green Egg staan en meteen gecharmeerd van de low and slow bereidingswijze. Alleen vond ik het prijskaartje wat aan de hoge kant. Ik ben me er een beetje in gaan verdiepen en zo kwam ik op dit forum terecht. Al meerdere draadjes gelezen en besloten om een UDS te gaan maken op basis van PaulB. Inmiddels staat de UDS in de hittebestendige blanke lak te wachten op de buizen en koppelingen om afgemonteerd te worden. Hoop binnenkort mijn eerste ribjes en PP te kunnen bereiden.
Groetjes George