D
darkness
Gast
Hallo,
Ik ben Jerry en ik ben 39 jaar heb al een aantal jaar een gas barbecue, maar heb besloten deze weg te doen.
Sinds kort heb ik aan een Weber Master Touch GBS 57, deze heb ik ingebouwd in mijn buitenkeuken.
Afgelopen vrijdag de stoute schoen aangetrokken en een poging gedaan om een picanha van +/- 1kg te maken. Smaak was goed en hij had iets korter mogen blijven liggen, maar voor de eerste keer zeker geslaagd.
Ik hoop nog veel te leren hier.
Ik ben Jerry en ik ben 39 jaar heb al een aantal jaar een gas barbecue, maar heb besloten deze weg te doen.
Sinds kort heb ik aan een Weber Master Touch GBS 57, deze heb ik ingebouwd in mijn buitenkeuken.
Afgelopen vrijdag de stoute schoen aangetrokken en een poging gedaan om een picanha van +/- 1kg te maken. Smaak was goed en hij had iets korter mogen blijven liggen, maar voor de eerste keer zeker geslaagd.
Ik hoop nog veel te leren hier.