C
Culipiet
Gast
Ik ben Piet de Visser, bij kookvrienden bekend onder het pseudoniem "Culipiet".
Ik heb redelijk wat ervaring met koken op een Weber houtskool BBQ - kogelmodel. Heb ook nog een paar jaar een weber gas BBQ gehad,
Maak graag boeuf ? l'os, lamscarre en chicken on a can ed.
Heb sinds een jaar of 2 een Big Green Egg. Vind het beheersen van het temperatuurproces best lastig.
Hoop veel van jullie te leren en wens jullie veel BBQ plezier. Zowel bij mooi als minder fraai weer.
Ik heb redelijk wat ervaring met koken op een Weber houtskool BBQ - kogelmodel. Heb ook nog een paar jaar een weber gas BBQ gehad,
Maak graag boeuf ? l'os, lamscarre en chicken on a can ed.
Heb sinds een jaar of 2 een Big Green Egg. Vind het beheersen van het temperatuurproces best lastig.
Hoop veel van jullie te leren en wens jullie veel BBQ plezier. Zowel bij mooi als minder fraai weer.