BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

C

Culipiet

Gast
Ik ben Piet de Visser, bij kookvrienden bekend onder het pseudoniem "Culipiet".
Ik heb redelijk wat ervaring met koken op een Weber houtskool BBQ - kogelmodel. Heb ook nog een paar jaar een weber gas BBQ gehad,
Maak graag boeuf ? l'os, lamscarre en chicken on a can ed.

Heb sinds een jaar of 2 een Big Green Egg. Vind het beheersen van het temperatuurproces best lastig.

Hoop veel van jullie te leren en wens jullie veel BBQ plezier. Zowel bij mooi als minder fraai weer.
 
Welkom!
 
Welkom!
 
Welkom

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
hoi Piet,
welkom bij dit edele genootschap
 
Piet, van harte welkom op het BBQ Genootschap!

Het beheersen van de temperatuur van een Big Green Egg is een eitje ;). In het tips en tricks deel staan wat tips, mocht je meer hulp nodig hebben kan je een draadje openen in de rookkamer. Succes
 
Terug
Bovenaan Onderaan