BrisketBoys
Tondelzoeker
- Berichten
- 11
Hallo,
Ook ik (of wij) wil me graag voorstellen.
Mijn naam is Rodney en ik woon in Rotterdam. Hier heb ik echter niet meer dan balkon waardoor bbqen helaas niet mogelijk is. Mijn vader daarentegen heeft sinds enkele jaren een BGE waar wij met veel plezier lekkere gerechten proberen te maken. Na een paar kippetjes met bier, heel veel burgers en de gemarineerde speklap willen wij graag een stap zetten in het low & slow segment. Nu hebben wij al gespeeld met een Brisket, Buikspel en de spareribs. Helaas zijn geen van deze eruit gekomen zoals wij dat hadden gewild, vaak lag dit aan het temperatuur management, vandaar dat wij hier graag onze kennis willen opschroeven.
Groet,
R & D
Ook ik (of wij) wil me graag voorstellen.
Mijn naam is Rodney en ik woon in Rotterdam. Hier heb ik echter niet meer dan balkon waardoor bbqen helaas niet mogelijk is. Mijn vader daarentegen heeft sinds enkele jaren een BGE waar wij met veel plezier lekkere gerechten proberen te maken. Na een paar kippetjes met bier, heel veel burgers en de gemarineerde speklap willen wij graag een stap zetten in het low & slow segment. Nu hebben wij al gespeeld met een Brisket, Buikspel en de spareribs. Helaas zijn geen van deze eruit gekomen zoals wij dat hadden gewild, vaak lag dit aan het temperatuur management, vandaar dat wij hier graag onze kennis willen opschroeven.
Groet,
R & D