F
FailFr8er
Gast
Hey mensen,
FailFr8er hier, 30 jaar, en nieuw tot de serieuzere BBQ-wereld;
Tot voor kort alleen een beetje bezig met een slow cooker en procureur, en de willekeurige BBQ in de zomer zonder nadenken. Voor kerst een aantal boeken gehad van Weber voor voor vlees en kip, hierin een aantal dingen gelezen wat mij triggerde om hier eens te komen kijken;
Vanmiddag gaat ik langs de Ikea om een paar dekselrekjes, en een paar Fantast'en te halen, daarna vanmiddag nog even in de slowcooker een procureur op temperatuur brengen.
Wat ik wel een beetje mis zijn dry rubs voor koolhydraatarme dieten. Overal zit wel een vorm van suiker in, en ik vraag me af in hoeverre ik dat er uit kan laten en/of kan vervangen met bijvoorbeeld zoetstoffen.
FailFr8er hier, 30 jaar, en nieuw tot de serieuzere BBQ-wereld;
Tot voor kort alleen een beetje bezig met een slow cooker en procureur, en de willekeurige BBQ in de zomer zonder nadenken. Voor kerst een aantal boeken gehad van Weber voor voor vlees en kip, hierin een aantal dingen gelezen wat mij triggerde om hier eens te komen kijken;
Vanmiddag gaat ik langs de Ikea om een paar dekselrekjes, en een paar Fantast'en te halen, daarna vanmiddag nog even in de slowcooker een procureur op temperatuur brengen.
Wat ik wel een beetje mis zijn dry rubs voor koolhydraatarme dieten. Overal zit wel een vorm van suiker in, en ik vraag me af in hoeverre ik dat er uit kan laten en/of kan vervangen met bijvoorbeeld zoetstoffen.