- Berichten
- 46
Ola!
Ik ben Dorus en woon in een Brabants dorpje naast 's-Hertogenbosch, hobby-Q'er sinds eigenlijk afgelopen zomer...
Beschik over een DO 9qt en een Weber 47cm waarmee afgelopen maanden o.a. het volgende succesvol is bereid:
Gezien bovenstaande ontzettend in de smaak is gevallen bij vrienden en familie en ook ikzelf de smaak te pakken heb, wil ik mijn kennis gaan verbreden door mezelf op o.a. dit forum in te lezen.
Ik wil gaan investeren in een keramische bbq... Wil hiervoor graag de verschillen tussen o.a. KamandoJoe, BGE (large), Primo, Black Bastard duidelijk krijgen.
Ik wil het in ??n keer goed doen!!!
Bedankt voor de acceptatie op het forum en wanneer jullie tips hebben n.a.v. bovenstaand verhaal verneem ik deze graag!
Ik ben Dorus en woon in een Brabants dorpje naast 's-Hertogenbosch, hobby-Q'er sinds eigenlijk afgelopen zomer...
Beschik over een DO 9qt en een Weber 47cm waarmee afgelopen maanden o.a. het volgende succesvol is bereid:
- Pulled Pork;
- Buikspek;
- Picanha's;
- Diamanthazen / Jodenhazen;
- Home made burgers.




Gezien bovenstaande ontzettend in de smaak is gevallen bij vrienden en familie en ook ikzelf de smaak te pakken heb, wil ik mijn kennis gaan verbreden door mezelf op o.a. dit forum in te lezen.
Ik wil gaan investeren in een keramische bbq... Wil hiervoor graag de verschillen tussen o.a. KamandoJoe, BGE (large), Primo, Black Bastard duidelijk krijgen.
Ik wil het in ??n keer goed doen!!!
Bedankt voor de acceptatie op het forum en wanneer jullie tips hebben n.a.v. bovenstaand verhaal verneem ik deze graag!