BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

 

Urker

Tondelzoeker
Berichten
14
Hoi,

Ik ben Tim v/d Berg, kom uit de parel van Flevoland "Urk" en wil graag meer weten hoe je lekker kan BBQen en af en toe wat experimenteren.

Gister een workshop Low en Slow gedaan bij Rookoven.com in Nunspeet met als leermeester Demy Kiezebrink van The Smokey Bandits. Wij hebben met deze workshop divers producten via de Minion methode op de Weber bereid, een aantal op BGE en wat op een gigantische Amerikaanse BBQ. Mijn voorkeur ging uit naar de Spareribs, zalm en Picanha.
Hierdoor ben ik nu zo enthousiast dat ik nu zelf een aantal van de producten zelf wil proberen te bereiden.
Op aanraden van Demy Kiezebrink ben ik hier op dit forum terecht gekomen.

Ik kijk uit om hier mijn ervaringen te delen en diverse tips en trics te kunnen vinden.
 
hoi Tim,
welkom bij dit edele genootschap.

Iets lekkers klaar maken kun je wel aan Demy over laten
 
Welkom!
 
Tim, welkom op het BBQ Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan