H
Hugo75
Gast
Hallo Carnivoren!
Bij deze stel ik me even voor op dit forum, ik ben Hugo 41 jaar en sinds kort in het bezit van een Weber compact 57 cm... was een prikkie op Marktplaats welke ik niet kon weerstaan. Ik ben een groot liefhebber van vlees (orgaanvlees uitgezonderd) en vind het heerlijk om onder onze overkapping een vleesje warm te maken. Zoals velen hier ben ik een leek op het gebied van low and Slow maar daar hoop ik binnenkort verandering in te maken als ik Pulled Pork ga maken... Hier heb ik echt zin in..
Ik hoop hier veel goede tips op te doen!
Gr Hugo75
Bij deze stel ik me even voor op dit forum, ik ben Hugo 41 jaar en sinds kort in het bezit van een Weber compact 57 cm... was een prikkie op Marktplaats welke ik niet kon weerstaan. Ik ben een groot liefhebber van vlees (orgaanvlees uitgezonderd) en vind het heerlijk om onder onze overkapping een vleesje warm te maken. Zoals velen hier ben ik een leek op het gebied van low and Slow maar daar hoop ik binnenkort verandering in te maken als ik Pulled Pork ga maken... Hier heb ik echt zin in..
Ik hoop hier veel goede tips op te doen!
Gr Hugo75