BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 
 

bruijnmeister

Vuurmaker
Berichten
60
Hallo allemaal,

Mijn naam is Eric, ik ben getrouwd en woonachtig in Almere.

Als hobby mag ik graag de maaltijd op de Q bereiden.

Ik heb daarvoor de volgende middelen ter beschikking:
Blue Ember FG50069-584 (http://www.blueembergrills.com/grills/FG50069-584.html),
Weber One Touch Original 57cm,
200L UDS
Weber Smokey Joe,
Temp. monitoring: Maverick ET-732

Vaak vind ik het bereiden van de gerechten leuker dan het eten er van.
Ik hoop hier meer kennis te vergaren op het gebied van gebruik van de Q en de verschillende gerechten die je erop kunt bereiden.

Cheers,
Eric
 
Eric, welkom bij het BBQ Genootschap
 
hoi Erik, welkom bij dit edele genootschap  :)
 
Welkom bij het genootschap  :)
 
Eric welkom op het forum van het BBQ Genootschap.
 
Hoi Eric,

Van harte welkom bij het Genootschap! Mooie bonte verzameling BBQ's heb je staan zeg :D
 
Hoi Eric, welkom hier en veel inspiratie gewenst
 
Welkom Eric! Welkom op het forum! De blue ember Grills ken ik van familie in Amerika. Heb je m zelf ge?mporteerd? En de infraroodbrander wat is daar nou echt het voordeel van/ waar gebruik je die voor?
 
Ja ik heb de blue ember op de amerikaanse markt gekocht. Achterin zit een rotisserie brander perfect als je iets aan het spit wil bereiden. Ik gebruik hem zeer regelmatig (voor de bereiding van bijv een schweinehaxe, een compleet biggetje of gewoon een paar kippen)
Het vlees wordt gelijkmatig gegaard en verbrand minder snel omdat het spit continue draait.
Ik zweer erbij maar zo heeft iedereen z'n ding ;o)


 
Terug
Bovenaan Onderaan